DÖNER KING

. . . az egészséges választás!

Már nyolc éve Miskolc belvárosának szívében

 

Először 2012-ben találkozhattál velünk Miskolcon, egy kis és hangulatos, családias üzletben.

Éttermünk kínálatát a növekvő érdeklődéseteknek köszönhetően egyre lelkesebben bővítettük a saját ötleteink alapján. Az étlapunkon többféle húsokat és önteteket találtok, melyek receptjén azóta sem változtattunk. A csirkéből és borjúból készített ételeink olyan népszerűek lettek, hogy bár több más hússal is kísérleteztünk, végül maradtunk a számotokra jól bevált alapoknál.

Folyamatos megújulásra törekszünk

Hamar szöget ütött a fejünkbe, hogy nyissunk egy másik nagyobb üzletet annak érdekében, hogy a lehető legjobb kiszolgálást tudjuk nyújtani számotokra. Az ötletünk be is vált, Miskolc sétálóutcáján így már két helyen is élvezhetitek ételeinket.

Teltek-múltak az évek és a növekvő vendégkörünk miatt egyre többen gondolták úgy, hogy követik a példánkat és sajátjukként kezdik árulni ötleteinket. Annak érdekében, hogy az általunk biztosított legmagasabb minőséget kaphassátok, szabadalom védetté tettük nevünket és termékeinket.

2019-ben újabb változásra volt szükségünk, ugyanis kinőttük az első miskolci üzletünket. Bár az étterem új helyre költözött, a családias légkör viszont maradt, de ezt már egy sokkal nagyobb és kényelmesebb helyen tudjunk nyújtani Nektek.

A Kossuth u. 2. szám alatti üzletünkben eredeti olasz kávékkal és még barátságosabb légkörrel tudunk fogadni Benneteket.

Köszönjük Nektek a sok éves támogatást, hiszen nélkületek Mi sem lennénk és nem törekedhetnénk a fejlődésre nap mint nap.

Kövess minket a közösségi oldalakon!